93 650 28 61

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES

GERAPP: Tota la informació del dia a dia del teu familiar

Al nostre centre la comunicació amb les persones és essencial. Sabem la importància de disposar d’una línia de comunicació directa amb les famílies que permeti rebre tota la informació actualitzada de la persona resident. A part dels canals de comunicació habitual, treballem amb Gerapp, una aplicació gratuïta que permet:

CONEIX EL NOSTRE DIA A DIA

Jardins de Corbera
Jardins de Corbera4 weeks ago
A #Jardinsdecorbera vam celebrar el dia de Tots Sants realitzant diverses activitats, procurant respectar al màxim les tradicions i costums de les persones usuàries del nostre centre.

Us deixem a continuació un recull d'imatges
Jardins de Corbera
Jardins de Corbera
Jardins de Corbera2 months ago
Un any més junt amb col•laborem amb l’Associació contra el Càncer (AECC) en el Dia Internacional de la Lluita contra el càncer de mama.

El proper dijous 19 d’octubre en unim al rosa perquè és recerca, atenció gratuïta per a pacients i familiars o és detecció precoç.

Des de #jardinsdecorbera col•laborem amb #ElRosaEsMásQueUnColor! 🌸
Jardins de Corbera
Jardins de Corbera2 months ago
A #Jardinsdecorbera avui hem celebrat la festa dels centenaris, us deixem a continuació un video resum🎊🥰
Jardins de Corbera
Jardins de Corbera
Jardins de Corbera2 months ago
Un any més les persones usuàries de #Jardinsdecorbera han pogut formar part de la Setmana de la Gent Gran del municipi de Corbera del Llobregat, participant així en diverses activitats amb l’entorn🌍

Des de Risoterapia, manualitats i teatre, fins l’homenatge als centenaris👑

Agraïr al Ajuntament de Corbera i al conjunt de Serveis Socials per l’organització d’aquest esdeveniment enfocat al col•lectiu de les persones grans i fer-los protagonistes d’activitats tant maques i divertides com les que hem estat gaudint🙏

A continuació us deixem un recull d’imatges
Skip to content