93 650 28 61

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES

GERAPP: Tota la informació del dia a dia del teu familiar

Al nostre centre la comunicació amb les persones és essencial. Sabem la importància de disposar d’una línia de comunicació directa amb les famílies que permeti rebre tota la informació actualitzada de la persona resident. A part dels canals de comunicació habitual, treballem amb Gerapp, una aplicació gratuïta que permet:

CONEIX EL NOSTRE DIA A DIA

Jardins de Corbera
Jardins de Corbera4 weeks ago
Avui és Sant Jordi, una jornada per celebrar la cultura, l'amistat, l'amor... Nosaltres desitgem continuar omplint pàgines del llibre de la vida al vostre costat. Feliç Diada de Sant Jordi, plena de roses, llibres i somriures! #santjordi24 #SantJordi2024 #LibrosyRosas #DiadaDeSantJordi
Jardins de Corbera
Jardins de Corbera5 months ago
🎄Arriben unes dates tan especials com les festes de Nadal🎄, un moment únic per compartir amb els qui estimem. Enguany, des de #JardinsdeCorbera us desitgem que cada un dels dies del 2024 sigui també una celebració! Perquè tots els dies poden ser especials... 🎅 Gaudim-los! Bon Nadal i feliç 2024!🎅
Jardins de Corbera
Jardins de Corbera6 months ago
A #Jardinsdecorbera vam celebrar el dia de Tots Sants realitzant diverses activitats, procurant respectar al màxim les tradicions i costums de les persones usuàries del nostre centre.

Us deixem a continuació un recull d'imatges
Jardins de Corbera
Jardins de Corbera
Jardins de Corbera7 months ago
Un any més junt amb col•laborem amb l’Associació contra el Càncer (AECC) en el Dia Internacional de la Lluita contra el càncer de mama.

El proper dijous 19 d’octubre en unim al rosa perquè és recerca, atenció gratuïta per a pacients i familiars o és detecció precoç.

Des de #jardinsdecorbera col•laborem amb #ElRosaEsMásQueUnColor! 🌸
Jardins de Corbera
Jardins de Corbera7 months ago
A #Jardinsdecorbera avui hem celebrat la festa dels centenaris, us deixem a continuació un video resum🎊🥰
Jardins de Corbera
Skip to content